Sirarna ČUŠ d.o.o.

družba za predelavo in

pakiranje mlečnih izdelkov

Orehova cesta 40
2312 Orehova vas

TEL: 02 60 40 450
Email: sirarna@gmail.com

Posebnost naše proizvodnje so siri iz surovega nehomogeniziranega mleka lastne blagovne znamke Baron in Falot.

MARKO ČUŠ

Nekaj o nas

Začetki delovanja našega družinskega podjetja segajo v leto 1992, ko smo registrirali dopolnilno dejavnost na kmetiji. Najprej smo začeli s predelavo lastnega mleka, okoli 300 l na dan – sedaj predelujemo približno 2.500 l mleka dnevno, kar predstavlja okoli 800.000 litrov mleka letno. Mleko, ki ga predelujemo je pridelano na treh lokalnih kmetijah, ki so od nas oddaljene največ 15 km.

 

Oglejte si intervju na Facebooku s klikom na spodnjo ikono, katerega smo imeli na BK.tv

V podjetju mleko predelujemo v visoko kakovostne izdelke bogatega okusa. Posebnost naše proizvodnje so siri iz surovega, nehomogeniziranega mleka, to so lastne blagovne znamke Baron in Falot skupaj s svežimi siri Falot ter polnomastna skuta iz surovega mleka in kisla sirotka.  

Bogato paleto domačih izdelkov sestavljajo maslo, sladki smetanec/kajmak, sir za žar, kisla smetana, kislo mleko, navaden jogurt in s sadnimi dodatki ter albuminska skuta Baronica, ki je izdelana iz 100-odstotne sirotke.

Leta 2017 smo v Sirarni Čuš d.o.o. pridobili IFS certifikat: “Standard IFS za živila pregleduje proizvode in prizvodne postopke, z namenom, da oceni sposobnost proizvajalca živil in da proizvaja varne, verodostojne in kakovostne izdelke v skladu z zakonskimi zahtevami in specifikacijami strank […]” (Hrana (ifs-certification.com).

Prav tako smo v podjetju ponosni na certifikat Izbrana kakovost Slovenije kmečki, ki na mlečnih izdelkih zagotavlja, da je mleko slovenskega porekla, dokupljeno iz največ 15 kmetij, ki ne smejo biti oddaljene več kot 25 kilometrov od mesta predelave, ter da se za proizvodnjo mleka uporabljajo tradicionalni postopki izdelave. Siri so izdelani iz surovega mleka, fermentirani izdelki pa iz nehomogeniziranega mleka.

Zakaj smo najboljša
izbira za vas

  • Predelava visoko kakovostnega mleka
  • Siri iz surovega mleka
  • Domača polnomastna skuta iz surovega mleka
  • Proizvodnja mlečnih izdelkov brez homogenizacije

Posebnost naše proizvodnje so siri iz surovega nehomogeniziranega mleka lastne blagovne znamke Baron in Falot

Kontaktni podatki

Posebnost naše proizvodnje so siri iz surovega nehomogeniziranega mleka lastne blagovne znamke Baron in Falot.

Pošljite povpraševanja

Pošljite nam povpraševanje na vsa mobitna vprašanja, katera se vam porajajo v zvezi z našimi storitvami, preko kontaktnega obrazca spodaj.

* Odgovorimo najkasneje v roku 24 ur.